Hyvää ja toimeliasta Uutta Vuotta 2023 Teille kaikille!

 

Viime vuosi toi suuria mullistuksia niin maailmalla kuin täällä Suomessa perheitten elämään. Huolta, surua, pelkoa ja ahdistusta oli paljon, mutta vaikeuksien keskellä nostaa päätään halu auttaa, antaa omastaan, elää mahdollisimman normaalia elämää myllerrysten keskellä. Toivottavasti vuosi 2023 suo meille rauhallisemman maailman, vähemmän sairautta, enemmän yhteisymmärrystä ja ennen kaikkea maailman, joka on parempi elää lapsille, heidän perheilleen ja meille kaikille.

Toiminnallisesti yhdistyksemme viime vuosi oli hyvä, vaikkakin aktiivitoimijoita on vähän. Yhteistyö on valttia, teimme yhteistyötä Myllykosken Ladun, Reuna-kustantamon, Wanhan Rautakaupan Tornaeusten ja Reunan Ladyjen( +Risto), Anjalankosken Teatterin, Anjalankosken Seurakunnan, Perhekeskuksen ja Petrus Lyyran kanssa.  Kiitos Teille kaikille!

Keväällä meillä oli Teatterilla mysteeri, jossa pakohuoneessa ratkottiin vuosikymmenten takaista koruryöstöä.

Elokuulla vietettiin Pelastakaa Lapset -järjestön 100-vuotisjuhlaa Wanhan Rautakaupan pihapiirissä. Oli kyllä mahdottoman hauskat juhlat!

Lokakuulla lasten oikeuksien päivänä oli Haaruskilla kynttiläpolku makkaranpaistoineen.

Osallistuimme Ladun joulutapahtumaan Hevosmäellä ja Perhekeskuksen tapahtumiin.

Kaikenlaista siis oli.

Anjalankosken Pelastakaa Lapset on jakanut Eväitä elämälle -harrastetukea, ettei kenenkään lapsen tarvitsisi olla harrastamatta siksi, mikäli rahat perheessä ovat tiukalla. Jokaisella lapsella tulisi olla oikeus ainakin yhteen mieleiseen harrastukseen. Rahoituksen tähän saamme pääjärjestöltä.

Samoin seurakunnan diakoniatyön kanssa yhteistyössä on jaettu ruokalahjakortteja perheille pitkin vuotta.

Reuna-kustantamon kirjailijat yllättivät meidät iloisesti joulukuulla antamalla meille 400€ Joulukalenteri-kirjan tekijänoikeuspalkkioita toimintamme tukemiseen.

Samoilla linjoilla jatketaan myös kuluvana vuonna. Tervetuloa mukaan toimintaan! Kertokaa harrastetuesta ja ruokalahjakorteista, että niitä tarvitsevat osaavat niitä hakea.

Kaikkea hyvää jokaisen lapsen ja aikuisen elämään! Pidetään huolta toisistamme.

 

Marja Timonen-Pilli, pj